С променливо време като това в преходните сезони да се обличаме

...
С променливо време като това в преходните сезони да се обличаме
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да напластяваме дрехи по най-елегантния начин

С променливо време като това в преходните сезони да се обличаме на пластове, е не просто решение, а изискване да оцелеем. В всекидневието си минаваме през огромни амплитуди – от ниските температури и влажната утринна мъгла до топлото слънце, на което се радваме в обедната си отмора. Ето и по какъв начин да се обличаме в такова време.
               
on Oct 17, 2020 at 9:40am PDT

 

Комбинацията от риза и е леко консервативна класика, по тази причина може да пробвате да съчетаете риза с. В офиса може да го съблечете и да го наметнете на раменете си, като го завържете свободно начело, а в случай че сте избрали риза в безпристрастен цвят, това е превъзходен мотив да носите пуловер в някой.
               
on Oct 19, 2020 at 8:28am PDT

Преходните сезони са и най-подходящото време да комбинирате разнородни материи и текстури – памук, коприна, вълна, а за какво не и кожа. А с изключение на облеклата можете да носите на пластове и бижутата си, изключително в случай че са минималистични – като фините геометрични огърлици на feelosophy, които ви чакат на . Разгледайте стайлинг концепциите ни за изменчивото есенно време в галерията!
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР